THE RESIDANCE

Your sound investment

Inflatiebestendig investeren in studentenkamers in hartje Brussel

Met meer dan 100.000 studenten per jaar is Brussel de grootste studentenstad van België.

Een buitenkans om te investeren.

De laatste jaren groeide onze hoofdstad uit tot de grootste studentenstad van België. Er studeren meer dan 100.000 studenten, verspreid over 51 universiteiten en hogescholen. Hierdoor is er de laatste jaren een ongelofelijk tekort ontstaan aan kwalitatieve studentenhuisvesting, met stijgende huurprijzen als gevolg. Een buitenkans om te investeren.

Download brochure

Investeer in één van de meest gegeerde wijken van Brussel.

Een unicum in Brussel.

Brussel bestaat uit verschillende wijken, waarvan Congres één van de meest gegeerde is. Het is een voorname wijk dankzij de uitstekende bereikbaarheid, kantoren en winkels. Dat we net hier een prachtige nieuwbouw studentenresidentie kunnen neerzetten, is een unicum in Brussel.

‘Alle kamers van The Residance worden voorzien van een eigen badkamer en/of keuken en worden kwalitatief afgewerkt.’

Een unieke locatie met meer dan 4 campussen op wandelafstand.

Ideaal voor een studentenresidentie.

Zowel de Odisee campus Brussel Terranova, de universiteit Saint-Louis, HE2B en de KU Leuven Odissee campus liggen op wandelafstand.

Bovendien ben je in een mum van tijd op tal van hotspots:

  • Station Brussel-Centraal
  • Metro-, bus- en tramhaltes (Park, Madou, Congres, Kruidtuin)
  • Winkels
  • Warandepark

Het tekort aan studentenkamers zorgt momenteel voor jaarlijks stijgende huurprijzen.

Nu is het perfecte moment om te investeren.

Het rendement is natuurlijk belangrijk bij een goede investering. Het tekort aan studentenkamers stijgt jaar na jaar in Brussel en er is niet direct een einde in zicht. Dit zorgt voor stijgende huurprijzen en mooie rendementen voor zij die studentenkamers kunnen aanbieden.

Download brochure

Door het grote tekort aan kwalitatieve studentenkamers in Brussel kies je met The Residance voor een zekere en veilige vastgoedinvestering met veel potentieel.

Een residentie met ‘soul’, op maat van studenten.

Het unieke design zorgt voor meerwaarde.

Het gebouw heeft een uniek en opvallend karakter. Studentenkamers van hoge kwaliteit, grote gemeenschappelijke ruimtes, een fantastische binnentuin en een aantrekkelijk interieur zorgen voor een onvergetelijke studentenervaring.

Volledig zorgeloos dankzij vastgoedbeheerder en conciërgeservice.

Zo hoeft u enkel te genieten.

U wordt volledig ontlast van alle beheersverplichtingen dankzij de vastgoedbeheerder en conciërge die verantwoordelijk zijn voor de verhuur, het onderhoud en het beheer van de studentenresidentie. De conciërgeservice van The Residance zorgt ervoor dat de uitstekende woonkwaliteit te allen tijde gehandhaafd blijft.

Download brochure

4 redenen om op ‘play’ te drukken en te investeren in The Residance.

Enorm tekort aan studentenkamers

Er studeren in Brussel meer dan 100.000 studenten, verspreid over 51 universiteiten en hogescholen. Hierdoor is er de laatste jaren een ongelofelijk tekort ontstaan aan kwalitatieve studentenhuisvesting.

Unieke locatie in topwijk

The Residance is gelegen in het centrum van Brussel, op wandelafstand van een groot aantal universiteiten en hogescholen. Onder andere dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, krijgt de projectsite een hoge Mobiscore van 9,7.

RESIDENTIE MET UNIEK DESIGN EN ‘SOUL’

Het gebouw heeft een uniek en opvallend karakter. Studentenkamers van hoge kwaliteit, grote gemeenschappelijke ruimtes, een fantastische binnentuin en een aantrekkelijk interieur zorgen voor een onvergetelijke studentenervaring.

Zorgeloos beheer

U wordt volledig ontlast van alle beheersverplichtingen dankzij de vastgoedbeheerder en conciërge die verantwoordelijk zijn voor de verhuur, het onderhoud en het beheer van de studentenresidentie.

Over ION

2011

opgericht in Waregem

123

projecten verspreid over België

220.000 m2

ontwikkeld sinds de oprichting

meer dan 150

gepassioneerde medewerkers met innovatieve mindset

4 kantoren

in Waregem, Antwerpen, Brussel en het Groothertogdom Luxemburg

Meer dan 200

studentenkamers opgeleverd in Leuven, Kortrijk, Brugge en Oostende

Geïnteresseerd in The Residance?

Klaar voor een future-proof investering? Benieuwd naar wat The Residance te bieden heeft? Vraag de brochure of de plannen aan of maak meteen een afspraak.

Wilt u meer informatie?

Ontvang de brochure en beelden

Wilt u graag alles weten over The Residance? Laat dan zeker uw gegevens na en ontvang de brochure in uw mailbox. Heeft u vragen of vindt u iets niet duidelijk?

Heeft u vragen of wilt u praten over investeren?

T. 0477 80 61 11
E. info@ion.be